Geld verdienen

Op het internet zijn er ontzettend veel mogelijkheden om geld te verdienen. Je kan dit beschouwen als een leuke bijverdienste naast je baan. Geld verdienen op internet is niet heel erg moeilijk, maar je moet wel precies weten hoe het werkt. Op het onderstaande forum is het mogelijk om vragen te stellen. Forum over online geld verdienen?

4 september 2008

12 Methoden Om Geld te Verdienen Op Internet

Geld VerdienenDoor: Eelco de Boer

Beste lezer,

De reden waarom ik dit artikel schrijf is heel erg simpel. Te vaak merk ik dat mensen worden overdonderd door 1001 verschillende methodes om geld te verdienen op het internet om vervolgens maar steeds te blijven investeren in “methodes” die geld op te horen leveren. Maar in 99 procent van die gevallen blijkt niets minder waar…

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen opgeleid tot online ondernemer die ik al deze tips, trucs en technieken heb aangeleerd en de resultaten zijn fantastisch.

Meerdere mensen zijn gestopt met hun toenmalige baan en werken nu wanneer ze willen, waar ze willen en hoeveel ze willen … Ideaal.


Methode 1: eBay en advertentiesites
Dit is misschien wel de simpelste methode om geld te verdienen op het internet maar 99% van de verkopers op eBay en Marktplaats slaan structureel de plank mis. Je moet de juiste tips, trucs en technieken toepassen om al je concurrenten te verslaan (en het mooie is, dat je minder tijd kwijt zult zijn dan je concurrenten).

Methode 2: Zoekmachine Optimalisatie
Wanneer je eenmaal een website hebt waarop je producten verkoopt dan wil je natuurlijk bezoekers naar je website … Veel bezoekers! Bij veel bezoekersmethodes hangt er een aardig prijskaartje aan vast, behalve wanneer je ze gratis krijgt doordat je goed scoort in Google. Je moet weten wat en hoe je bepaalde dingen moet doen om hoog in de zoekmachines te komen. Laat je concurrenten maar betalen! :-)

Methode 3:Affiliate Marketing
Geld verdienen op het internet zonder dat je een product hebt of klantenservice hoeft te verlenen (soms hoef je niet eens een eigen website te hebben!) is natuurlijk perfect. Bij affiliate marketing promoot je andermans websites en jij krijgt betaald op het moment dat iemand via jouw link iets koopt, ideaal! Het enige wat je hoeft te doen is jouw bezoekers via jouw link naar een andere site te sturen, en je zult omzet genereren!

Methode 4: Webwinkels
Een eigen webwinkel kan een fantastisch verdienmodel zijn, vooral wanneer je webwinkel goed converteert (dit houdt in dat relatief veel bezoekers daadwerkelijk overgaan tot koop), veel bezoekers krijgt en niet de fouten maakt die de meeste webwinkels maken (waardoor je minimaal 64% minder verkopen zult genereren). Kennis is macht en dat geldt zeker wanneer je je eigen webwinkel wilt runnen!

Methode 5: Geld verdienen met je eigen “digitale product”
Als ik ergens fan van ben, dan zijn het wel digitale producten. Een digitaal product is een product dat klanten direct (tegen betaling) kunnen downloaden, bekijken of kunnen beluisteren zonder dat jij hier ook maar iets voor hoeft te doen. Zo kun je bijvoorbeeld e-books verkopen (een digitaal boek). Wanneer je bijvoorbeeld 1 e-book (á 17 euro) verkoopt per dag, zou je al 500 euro per maand extra verdienen (en het mooie is, je kunt alles 100% automatiseren!).

Methode 6: E-mail Marketing
Laat ik het heel erg bruut zeggen: Wanneer je geen e-mail marketing toepast in jouw business (zowel offline als online) dan verlies je structureel geld. E-mail marketing is gratis, eenvoudig en super effectief. Het is bewezen dat wanneer je e-mailmarketing op de juiste manier toepast, je 7(!) keer meer omzet zult behalen. Nogmaals, elke dag dat jij wacht met het toepassen van E-mail marketing is een dag dat je geld verliest …

Geld Verdienen Op Internet?


Methode 7: Copywriting (Wervende teksten schrijven)
Copywriting (schrijven van effectieve teksten die voor verkopen zorgen) is zonder twijfel de meest belangrijke “skill” die je moet hebben als internetondernemer. Het is heel simpel: wanneer jij teksten schrijft die 2 keer zo goed verkopen, zul je 2 keer zoveel geld verdienen. Wanneer jij teksten schrijft die 5 keer zo goed verkopen, zul je 5 keer zoveel geld verdienen, simpele formule toch?

Methode 8: Google Adwords
Met Google Adwords kun je binnen enkele minuten bezoekers naar je websites krijgen zodat je direct kunt beginnen met geld verdienen en je ook direct je website goed kunt doortesten (wat cruciaal is voor je succes op internet). Je kunt ook exact meten welke zoekwoorden nou geld opleveren en welke je geld kosten. Doordat je dit exact kunt meten kan Google Adwords zorgen voor een gigantische toename van je omzet, maar het is wel van groot belang dat je de juiste tips, trucs en technieken hier toepast, voordat je structureel veel te veel geld betaalt voor je bezoekers.

Methode 9: Google Adsense
Eén van de meest “luie” methodes van internetmarketing is wel Google Adsense. Je plaatst simpelweg een stukje code op je website en Google plaatst automatisch relevante advertenties op je website. Elke keer dat iemand klikt krijg je betaald (variërend van enkele centen tot enkele euro’s(!) per klik! Ook hierbij is het weer zo belangrijk om de juiste technieken toe te passen. Een simpele techniek kan er al voor zorgen dat je Google Adsense omzet zal stijgen met meer dan 400%(!).

Methode 10: Online Video
Wanneer je gaat ondernemen op het internet moet je online video toepassen, het is super eenvoudig, gratis en het zal je omzet gigantisch doen laten stijgen. Daarnaast geef ik je tips waarmee je met een kleine investering aardig wat relevante links naar je website zult krijgen, waardoor je weer hoger in de zoekmachines zult komen.

Methode 11: Dropshipping
Met dropshipping verkoop je producten via je eigen webwinkel maar ook via sites als eBay, Marktplaats, Speurders en andere systemen zonder dat je de producten zelf op voorraad hoeft te hebben. Elke keer dat iemand één of meerdere producten bij je bestelt stuur jij (geautomatiseerd) de bestelling door aan je leverancier en deze zorgt ervoor dat het product wordt geleverd … Ideaal!

Methode 12: Virale Marketing
Wanneer jij virale marketing gaat toepassen zie je dat het aantal bezoekers elke dag zal stijgen (wat natuurlijk het ideaalbeeld is). In feite creëer je een “sneeuwbaleffect” qua aantallen bezoekers. Hoe groter de sneeuwbal wordt, des te meer sneeuw deze zal opnemen. Zo werkt het ook met bezoekers op je website, de bezoekers die je vandaag krijgt zorgen ervoor dat je morgen nog meer bezoekers zult krijgen!


Klik hier om direct toegang te krijgen tot het Ideale verdienmodellen Programma