Geld verdienen

Op het internet zijn er ontzettend veel mogelijkheden om geld te verdienen. Je kan dit beschouwen als een leuke bijverdienste naast je baan. Geld verdienen op internet is niet heel erg moeilijk, maar je moet wel precies weten hoe het werkt. Op het onderstaande forum is het mogelijk om vragen te stellen. Forum over online geld verdienen?

31 juli 2012

Geld verdienen met het delen van je kennis

Dit artikel gaat over geld verdienen op internet met het delen van je kennis. Jij hebt kennis over een onderwerp, deel het.

Eén van mijn favoriete uitspraken: "everybody knows something about something". Jij hebt kennis opgedaan de afgelopen jaren. En dankzij het internet is het nu mogelijk om geld te verdienen met het delen van je kennis.

Start een blog op Blogger of Wordpress (mijn favoriet is WordPress) en ga je gang. Vertel wat je te vertellen hebt. Deel wat je weet. Wellicht heb je een cursus gevolg de afgelopen jaren, zet het online!

Met die kennis is namelijk geld te verdienen. Veel geld.

Hoe verdien je geld met het delen van je kennis?

- Je kan bedrijven of andere websites benaderen om op jouw blog te adverteren.
- Je kan iets verkopen op je blog. Als je geen eigen product hebt, verzamel en verkoop een bak met leads aan bedrijven die daar wel oor naar hebben. Of schrijf een groot aantal reviews.

Op welke manier dan ook, op een interessant, drukbezocht blog is altijd geld te verdienen.

En het maakt niet uit hoe je schrijft, of waarover je schrijft, schrijf gewoon zoals je spreekt!
Het mooie van het internet is de vrijheid die je hebt. Op elk moment kun jij je informatie de wereld ingooien en ik kan me heel god voorstellen dat jouw kennis voor anderen veel waard is.

Heb je een opleiding economie en recht achter de rug? Zet wat interessante materie online. Grote kans dat studenten dagelijks Googelen om op zoek te gaan naar informatie, een antwoord op hun vraag.

Stel nou dat jij een heel interessant blog hebt opgezet, bomvol waardevolle informatie, denk jij dan niet dat jouw blog op de lange termijn steeds populairder gaat worden?

Een populaire manier om geld te verdienen met je kennis is gewoon: verkopen.

Verkopen, verkopen, verkopen.

En dat kan op vele verschillende manieren. Sales maken doe je door een mailinglijst op te bouwen met geinteresseerden. Deel jouw kennis en bied een heel waardevol en interessant product aan.

Wat denk je van het volgende: jij zit op dit moment zonder geld, je wilt graag geld verdienen, je hebt een afgeronde opleiding, maar je kunt geen baan vinden. Op dit moment zijn studenten druk bezig met het volgen van de opleiding die jij reeds hebt afgerond. Zou het dan geen hele mooie baan zijn als jij met al jouw expertise nieuw-studenten gaat helpen aan een diploma door goedkoop privélessen te geven en andere ondersteuning te bieden?

Je zou zelfs geld kunnen verdienen met het maken en verkopen van video's waarin je e.e.a. op whiteboard uitlegt. Maakt studenten geen ruk uit; die willen de materie begrijpen, snel verder knallen en hun papiertje behalen en verder met hun leven.

Aan jou de taak om de wereld een stukje beter te maken. Ga voor goud!

Jouw reclame hier? Neem contact op met James, Geld Verdienen Op Internet Forum.