Geld verdienen

Op het internet zijn er ontzettend veel mogelijkheden om geld te verdienen. Je kan dit beschouwen als een leuke bijverdienste naast je baan. Geld verdienen op internet is niet heel erg moeilijk, maar je moet wel precies weten hoe het werkt. Op het onderstaande forum is het mogelijk om vragen te stellen. Forum over online geld verdienen?

26 maart 2010

Geld verdienen op internet seminar

Gratis Informatie Avond 24 Maart 2010!
Tijdens deze avond ga ik je alle stappen uitleggen die je moet gaan doorlopen wil je een gezonde, lange-termijn internetonderneming op wil zetten met het “verkopen van informatie”, bijvoorbeeld het verkopen van e-books, boeken, online video’s of lidmaatschappen of zelfs workshops en seminars.

Het plan van deze avond is dat je een goed idee hebt hoe je een internetonderneming gaat opzetten die elke dag een klein beetje groeit maar dat je op termijn een internetstrategie hebt staan waar je gegarandeerd bezoekers naar je website krijgt en meer steeds meer omzet zult gaan doen.

Ik leg je uit welke “bouwsteentjes” je moet leggen om uiteindelijk je eigen imperium op te bouwen dat nooit om kan vallen, ongeacht wat Google doet, ongeacht hoe het gaat met de economie en andere factoren.

Wat ik ga uitleggen is niet moeilijk, het enige wat er van je wordt vereist is dat je discipline hebt om elke dag je internetonderneming een klein beetje uit te bouwen. In feite is het echt supersimpel maar het is absoluut geen “snel rijk worden methode”.

Mijn doel voor deze avond is dat je vrijwel direct na dit gratis seminar direct aan de slag kunt met jouw ideale internetonderneming en dat je na dit seminar structureel de juiste dingen gaat doen om er een groot succes van te maken.

Met de informatie die je krijgt kun je direct aan de slag en is geen verdere investering vereist, toch bied ik aan het einde van deze gratis informatieavond een complementaire training aan waar je vrijblijvend gebruik van kunt maken, op deze manier kan ik ook deze informatieavond gratis houden, lijkt me een win win situatie!

Ken je nog meer mensen die behoefte hebben aan deze informatie? Neem ze mee!

De gratis informatieavond wordt gegeven op 24 Maart 2010 in:

Hotel de Witte Bergen
Rijksweg 2
3755 MV Eemnes (Laren)

De presentatie begint om 19:30 en om 19:00 wordt de zaal geopend.
—————————————————————————————————————-

Vul hieronder je gegevens in en reserveer direct je plek,
er is plek voor 150 man!

Bron: waarjedewinstpakt.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Type hier uw reactie, mening of vraag in...